курсове по холандски език

Групови курсове

Защо да изучавам холандски?

Холандският е официален език в Холандия и Фландрия (регион в северната част на Белгия). Само в Европа, той е майчин език за повече от 23 милиона души и е втори език за други 5 милиона. Вероятно желаете да учите или работите в страна, където холандският е официален език, или искате да подобрите шансовете си за реализация в холандска компания в България. Може би искате да комуникирате на холандски с приятели и членове на семейството. Каквито и да са причините да изберете да изучавате холандски, курсовете ни в Екселенс ще Ви помогнат да повишите знанията и уменията си на подходящото за Вас ниво.

10 забавни факти за холандския език

Какво ще изучавам в курса?

Ние предлагаме курсове по холандски за възрастни от начално до напреднало ниво (А1 – С2 нива според Общоевропейската езикова рамка). Нашите методи на преподаване целят развиване на езиковите Ви умения, от говорене и писане до слушане и четене. Вие ще подобрите граматиката си и ще научите много нови думи, като това ще улесни правилното Ви и ясно изразяване. Фокусът в уроците е върху комуникацията, което ще Ви помогнем да изградите увереност при използване на холандския език в реални житейски ситуации.

Как ще се обучавам?

Часовете се водят от преподаватели, които са естествени носители на езика и имат динамичен и комуникативен подход на обучение. Използваме най-съвременните методи на преподаване и последни издания учебни материали, а класните ни стаи са оборудвани със SMART™ технология на интерактивните бели дъски, което прави обучението по-ефективно и интересно. Групите ни са до 8 участника и това позволява максимален прогрес и индивидуална подкрепа в учебния процес.

Кога се провеждат уроците?

Нашите стандартни курсове по холандски продължават 12 седмици, с два пъти седмично занимания по два учебни часа. Същевременно ще имате самостоятелна подготовка под формата на задачи за домашно. Напредъкът Ви ще се проследява с периодично оценяване на Вашите знания, както и с резултатите Ви от междинен и финален тест. На края на всеки курс, нашите обучаеми получават сертификат съобразен с Общоевропейската езикова рамка.

Детайли за курс:

  • Начало: 03 януари – 31 март 2017
  • Продължителност: 48 учебни часа (12 седмици)
  • Уроци: 2 x 90 минути на седмица (без събота и неделя)
  • Нива: начинаещи - напреднали
  • Групи: до 8 участника
  • Възрастова граница: 16+
  • Местоположение: Езиков център Екселенс в София
  • Цена: 640 лв. (с включени учебни материали)

Моля свържете се с нас, за да Ви насрочим ден и час за входящ тест и консултация с наш преподавател, ако желаете да изучавате холандски език в курсовете на Езикова школа Екселенс.

В случай, че Ви интересуват уроци със специфична насоченост или съдържание, или желаете да се обучавате повече или по-малко от два пъти седмично във време различно от стандартния график, индивидуално обучение би било добро решение за Вас.