Групови курсове

Независимо дали сте абсолютно начинаещи или вече напреднали, курсовете по италиански в Езиков център Екселенс ще Ви помогнат да подобрите знанията и уменията си на подходящото за Вас ниво.

Какво ще изучавам в курса?

Екселенс предлага курсове по италиански в София на различни нива, групово и индивидуално обучение. Нашето обучение цели развиване на езиковите Ви умения, от говорене и писане до слушане и четене. Още с първите уроци по италиански, ще научите нови думи и изрази и ще работите върху граматиката, което ще улесни правилното и ясното Ви изразяване. В час, фокусът е върху комуникацията и ние ще Ви помогнем да изградите увереност при използването на италианския език в реални житейски ситуации.

Как ще се обучавам?

Курсовете по италиански се водят от квалифицирани преподаватели, които са естествени носители на езика и имат динамичен и комуникативен подход на обучение. Използваме най-новите издания учебници и учебни материали на утвърдени издателски къщи. Класните ни стаи са оборудвани със SMART™ технология на интерактивните бели дъски, което прави уроците по-ефективни и интересни. Групите ни по италиански език са до 8 човека, което позволява максимален прогрес и индивидуална подкрепа в час.

Кога се провеждат уроците?

Стандартните курсове по италиански продължават 12 седмици, провеждат се два пъти седмично с уроци по 90 минути. Успоредно със заниманията в Екселенс ще имате самостоятелно учене под формата на задачи за домашно. Напредъкът Ви ще се проследява с периодично оценяване на Вашите знания, както и с резултатите Ви от междинен и финален тест. На края на всеки курс, нашите обучаеми получават сертификати съобразени с Общоевропейската езикова рамка.

Детайли за курс:

  • Начало: 26 септември – 16 декември 2016
  • Продължителност: 48 учебни часа (12 седмици)
  • Уроци: 2 x 90 минути на седмица (без събота и неделя)
  • Нива: начинаещи - напреднали
  • Групи: до 8 участника
  • Възрастова граница: 16+
  • Местоположение: Езиков център Екселенс в София
  • Цена: 590 лв. (с включени учебни материали)

Моля свържете се с нас, за да Ви насрочим ден и час за входящ тест и консултация с наш преподавател, ако желаете да изучавате италиански в Езиков център Екселенс.

Проверете и останалите ни езикови курсове, за да научите повече за различните видове обучение, които предлагаме.