български език за бизнеса

Български език за бизнеса

В случай, че във Вашата фирма работят чужденци, на които ежедневно се налага да използват български език в работата и живота, то тогава структурираното езиково обучение е от особена важност за Вашия бизнес.

Корпоративните ни курсове по български език целят да подобрят езиковите умения на Вашите служители в зависимост от конкретните изисквания на бизнеса Ви. Това означава, освен че участниците ще развият общото си владеене на български език, те ще подобрят и езиковите си бизнес умения при общуване по телефона, изнасяне на презентации и писане на имейли.

Тъй като всяка фирма има специфични нужди и изисквания, корпоративните курсове се организират на базата на индивидуален подход, при който ние работим съвместно с клиента, за да определим оптималната продължителност, интензивност и идея на курса. Обучението може да се провежда в нашата модерна, цялостно оборудвана база или в офиса на Вашата фирма.

Тъй като всяка програма за обучение е уникална, такава е и цената й. След като сме обсъдили подходящата схема на обучение за Вашата организация, ще Ви предоставим обстойна ценова оферта въз основа на учебни часове, брой участници и съдържание на програмата за обучение. Моля, не се колебайте да се свържете с нас, за да обсъдим Вашите конкретни нужди.