уроци по български език

Групови курсове

Курсове по български език за чужденци

Excellence предлага курсове по общ български език за възрастни и деца над 16 г. от начално до напреднало ниво (от А1 до C1 според Общата европейска езикова рамка). Вие сте чужденец, който отскоро живее в България? Или вероятно живеете в страната от известно време, но никога не събрахте смелост да започнете да учите български език? Нали искате да пазарувате, да говорите с приятели, членове на семейството или с колегите си и да четете или да гледате телевизия на български? Независимо от нивото на което владеете езика и каквито и да са вашите причини, за да изучавате български, нашите курсове в Екселенс ще Ви помогнат да подобрите знанията и уменията си на ниво, което е подходящо за Вас.

Какво ще изучавам в курса?

Методите ни на преподаване ще Ви помогнат да развиете всички езикови умения, от говорене и писане до слушане и четене, както и да добиете увереност при използване на българския език в ежедневието. Абсолютно начинаещите ще започнат с четене и писане на кирилица и с упражняване на полезни думи и фрази за всекидневна комуникация. По-напредналите ще имат възможност да разширят познанията, които имат, да изучават по-сложна граматика и лексика и да участват в дискусии на различни теми.

Как ще се обучавам?

Часовете се водят от преподаватели, които са естествени носители на езика и имат динамичен и комуникативен подход на обучение. Използваме най-съвременните методи на преподаване и последни издания учебни материали, а класните ни стаи са оборудвани със SMART™ технология на интерактивните бели дъски, което прави обучението по-ефективно и интересно. Групите ни са до 8 участника и това позволява максимален прогрес и индивидуална подкрепа в учебния процес.

Кога се провеждат уроците?

Нашите стандартни курсове по български език продължават 12 седмици, с два пъти седмично занимания по два учебни часа. Същевременно ще имате самостоятелна подготовка под формата на задачи за домашно. Напредъкът Ви ще се проследява с периодично оценяване на Вашите знания, както и с резултатите Ви от междинен и финален тест. На края на всеки курс, нашите обучаеми получават сертификат съобразен с Общоевропейската езикова рамка.

Детайли за курс:

  • Начало: 26 септември - 16 декември 2016
  • Продължителност: 48 учебни часа (12 седмици)
  • Уроци: 2 x 90 минути на седмица (без събота и неделя)
  • Нива: начинаещи – напреднали
  • Групи: до 8 участника
  • Възрастова граница: 16+
  • Местоположение: Езиков център Екселенс в София
  • Цена: 590 лв. (с включени учебни материали)

В случай, че желаете да изучавате български език в Екселенс, моля свържете се с нас, за да Ви запишем ден и час за входящ тест и консултация с някой от нашите преподаватели.

Ако Ви интересуват уроци със специфична насоченост или съдържание, или желаете да се обучавате повече или по-малко от два пъти седмично във време различно от стандартния график, тогава индивидуално обучение вероятно е добро решение за Вас.