курсове английски софия

Групови курсове

Независимо дали сте абсолютно начинаещи или вече напреднали, курс по английски в езикова школа Екселенс ще Ви помогне да подобрите знанията и уменията си на подходящото за Вас ниво.

Какво ще изучавам в курса?

Ние предлагаме курсове по английски за възрастни от начално до напреднало ниво (А1 – С2 нива според Общоевропейската езикова рамка). Нашите курсове целят развиване на езиковите Ви умения, от говорене и писане до слушане и четене. Вие ще подобрите граматиката си и ще научите много нови думи, като това ще улесни правилното Ви и ясно изразяване. Фокусът в уроците е върху комуникацията, което ще Ви помогнем да изградите увереност при използване на английски език в реални житейски ситуации.

Как ще се обучавам?

Часовете се водят от преподаватели, които са естествени носители на езика или го владеят на такова ниво и имат динамичен и комуникативен подход на обучение. Използваме последните издания учебници и учебни материали на утвърдени издателства като Longman и Macmillan. Класните ни стаи са оборудвани със SMART™ технология на интерактивните бели дъски, което прави обучението по-ефективно и интересно. Групите ни са до 8 участника и това позволява максимален прогрес и индивидуална подкрепа в учебния процес.

Кога се провеждат уроците?

Нашите курсове по английски в София се състоят от двучасови занимания два пъти седмично, успоредно със самостоятелно учене под формата на задачи за домашно. Напредъкът Ви ще се проследява с периодично оценяване на Вашите знания, както и с резултатите Ви от междинен и финален тест. На края на всеки курс, нашите обучаеми получават сертификати съобразени с Общоевропейската езикова рамка.

Детайли за курс:

  • Начало: 03 януари – 31 март 2017
  • Продължителност: 48 учебни часа (12 седмици)
  • Уроци: 2 x 90 минути на седмица (без събота и неделя)
  • Нива: начинаещи – напреднали
  • Групи: до 8 участника
  • Възрастова граница: 16+
  • Местоположение: Езиков център Екселенс в София
  • Цена: 590 лв. (с включени учебни материали)

Моля свържете се с нас, за да Ви насрочим ден и час за входящ тест и консултация с наш преподавател, ако желаете да изучавате английски в курсовете на Езиков център Екселенс.

Проверете и останалите ни езикови курсове, за да научите повече за различните видове обучение, които предлагаме.