бизнес кореспонденция на агнлийски

Курсове по Бизнес aнглийски

Нуждаете ли се от английски език в работата си? Искате ли да го използвате по-ефективно във Вашия бизнес? С курсовете по бизнес английски в Екселенс, Вие ще подобрите езика, уменията и културните си познания, за да се докажете успешно в една англоговорящата бизнес среда.

Какво представляват курсовете?

Нашата езикова школа предлага курсове по бизнес aнглийски от ниво А2 (Pre-Intermediate) до ниво C1 (Advanced) на Общoевропейската езикова рамка. Нашите курсове по бизнес aнглийски доразвиват общите ви знания в областта на граматиката и лексиката, и същевременно се фокусират върху основни професионални умения като бизнес кореспонденция на английски, бизнес разговори по телефона и по време на работни срещи.

Как се провеждат курсовете?

Часовете се водят от преподаватели, които са естествени носители на езика или го владеят на такова ниво и имат динамичен и комуникативен подход на обучение. Ще имате възможност да упражнявате разговорните си умения чрез игрови методи, презентации и групови дискусии. Ние използваме бизнес специализирани учебници и допълнителни учебни материали от утвърдени издателства. Класните ни стаи са оборудвани със SMART™ технология на интерактивните бели дъски, което прави обучението по-ефективно и интересно. Групите ни по бизнес английски са до 8 участника и това позволява максимален прогрес и индивидуална подкрепа в учебния процес.

Колко често?

Всички курсове по бизнес английски се състоят от двучасови занимания два пъти седмично, в продължение на 12 седмици.

Детайли за курсове:

  • Начало: свържете се с нас за повече информация
  • Продължителност: 48 учебни часа (12 седмици)
  • Уроци: 2 x 90 минути на седмица (без събота и неделя)
  • Нива: pre-intermediate – advanced
  • Групи: до 8 участника
  • Възрастова граница: 16+
  • Местоположение: Езиков център Екселенс, София
  • Цена: 590 лв. (с включени учебни материали)

Моля свържете се с нас, за да Ви насрочим ден и час за входящ тест и консултация с наш преподавател, ако желаете да изучавате бизнес английски в курсовете на Езиков център Екселенс.

Проверете и останалите ни езикови курсове, за да научите повече за различните видове обучение, които предлагаме.