Колко често и кога се провеждат занятията?

Нашите курсове продължават 3 месеца (12 седмици) и се провеждат два пъти в седмицата по два учебни часа (90 минути). Курсът за едно ниво включва 48 учебни часа. Графикът на занятията зависи от съответното ниво и група.

Имам ли нужда от входящ тест преди да се запиша за курс? Как ще разбера на кое ниво съм?

Да, за да се запишете за курс в Екселенс трябва предварително на място да направите входящ тест и консултация с някой от нашите преподаватели. Така ще се определи точното ниво, на което владеете съответния език. По този начин ще сме сигурни, че ще започнете обучението си в група, която е най-подходяща за Вас.

Има ли изпит на края на всеки курс?

На края на всеки курс има финален тест, с който допълнително се оценяват знанията придобити по време на курса. От резултатите на междинния и на финалния тест, но и от Вашето представяне в час и от допълнителната подготовка вкъщи, зависи дали ще преминете на по-високо ниво на обучение.

Ще получа ли сертификат при завършването на курса?

Всеки наш обучаем получава сертификат на Екселенс при завършване на курс, с отбелязано съответното ниво според Общоевропейската езикова рамка. Според Вашето представяне по време на курса, ще получите сертификат за успешното му завършване или такъв за посещаване на курса на съответното ниво. Вижте пример на нашите сертификати тук.

Мога ли да се запиша за курса след като той вече е започнал?

Да, понякога това е възможно, но зависи кога е започнал курса и дали нивото, на което сте в момента, го позволява. Препоръчваме Ви да се свържете с нас възможно най-бързо, ако желаете да се включите към вече започнал курс, за да определим нивото и да обсъдим възможностите за Вашето участие в съответната група.

Какви са начините за заплащане на таксата за курс?

Таксата за курса се заплаща изцяло и предварително като можете да заплатите по банков път или в брой в нашия офис. За съжаление, в момента не разполагаме с ПОС терминал в нашия офис и поради тази причина не приемаме плащане с дебитни и кредитни карти.

Имате ли курсове за абсолютно начинаещи?

Курсовете, които предлагаме са от абсолютно начинаещи до напреднали (А1 – С2 нива според Общоевропейската езикова рамка). Не се колебайте да се свържете с нас, ако нямате познания по езика, но желаете да го изучавате.

Използва ли се друг език в час освен този, който се изучава?

Нашите съвременни методи на обучение, позволяват уроците да се водят само на съответния език, което от своя страна помага за по-бързо и успешно усвояване на новите знания.

Мога ли да се обучавам вкъщи или на работното си място?

В случай, че желаете да изучавате езика в домашна обстановка или на работното си място, ние можем да Ви предложим частни уроци или фирмено обучение (за компании), съобразени с Вашите нужди.
Моля, отбележете, че към таксата за уроци извън нашата школа се добавя транспортна такса, която зависи от местоположението Ви.

Ще успея ли да приключа курса успешно, ако отсъствам от някои уроци?

Като правило, за успешното завършване на курса, трябва да сте отсъствали на не повече от 8 урока и да покажете добро представяне на тестовете и в час.

Какви са Общите условия за обучение в Екселенс?

Запознайте се с Общите условия за индивидуално обучение и за групово обучение.

Изтеглете: ТУК

Каква е таксата за индивидуални / частни уроци?

Таксата за индивидуалните курсове зависи от тяхната продължителност, съдържание и място на провеждане. Всяка програма за индивидуално обучение е строго специфична, затова се свържете с нас за повече детайлна информация и за да обсъдим Вашите изисквания и предпочитания.