За езиков център Екселенс

Основан през 2010, Екселенс е независим езиков център предлагащ широка гама от възможности за езиково обучение. Целта ни е да предоставим висококачествено обучение, в стимулираща и приятна обстановка, като използваме най-новите методи и технологии в преподаването.

Нашето училище

Екселенс се намира на улица „Искър” в центъра на София, недалеч от храм-паметник „Свети Александър Невски”. Колоритната и красиво реставрирана сграда, в която се помещаваме датира от 1924 г. и предлага приветлива и вдъхновяваща среда за обучение. Съвременните ни учебни зали са оборудвани със SMART™ интерактивни бели дъски, което повишава ефективността на преподаване.

Нашите учители

Екселенс е мултинационална компания, с колектив съставен от хора от различни култури и националности. Нашите преподаватели са естествени носители на езика или го владеят на такова ниво и притежават голям международен опит и широко признати квалификации. Уменията им варират от преподаване на абсолютно начинаещи до обучения на бизнес професионалисти с цел по-ефективно използване на езика в работната им среда.

Гаранция за качество

Основните ни приоритети са удовлетвореността на обучаемите и качеството на нашите услуги. Затова държим да сме в крак с най-новите въведения в областта на езиковото обучение и непрекъснато насърчаваме нашите преподаватели допълнително да усъвършенстват професионалните си умения и квалификации. Професионалната ни мрежа включва следните членства, партньорства и връзки: